Whitney Studio Container Art

Shipping containers have come a long way from there natural use. Now, there used as homes for families, offices, and even art exhibits! Here  recycled shipping containers are stacked to form a two-level structure measuring 20x20x20 feet. The container was built by the Whitney Museum and now provides a space where special exhibits and other activities are held for the Whitney education program. Designed by LOT-EK, the Whitney Studio consists of six joined containers to form one unique unit for many unique uses.

Via: http://www.lot-ek.com/WHITNEY-STUDIO

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s